Viva la Tan Spray Tan Amersfoort

Behandelingen

Voor de tanning :

Scrubben : Scrub en hydrateer je huid de avond voor de tanning. Geef met name aandacht aan de ellebogen, knieën, enkels en andere droge gebieden. Ontharen en/of waxen kan tot maximaal 8 uur voor de sessie ( anders is je huid te gevoelig).

Make-up & Parfum : Verwijder alle make-up voordat de spray-tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van parfum wordt afgeraden op de dag van de sessie.

Crème of lotion : Het gebruik van bodylotion en dagcrème  wordt op de dag van de sessie afgeraden.

Kleding & sieraden: Draag losse kleding.  Strakke kleding kan ervoor zorgen dat het resultaat vlekkerig wordt op de plekken waar de kleding te strak zit. Denk eraan dat je ondergoed ook (licht) wordt meegekleurd. Je kan vlekken van spray tanning vloeistof uit je kleding wassen. Maar als je het in combinatie met witte nylon wast, kunnen er zich daarin wel blijvende vlekken voordoen.  Draag ook geen sieraden deze kunnen vlekken geven of verkleuren. 

Tijdens de tanning :

Met een speciaal spray tanning apparaat wordt door een gecertificeerde spray tan specialist in een half open tent, een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten.Je mag met bad kleding, ondergoed, topless of naakt de spray tan behandeling ondergaan. Dit is geheel u eigen keuze.De spray tan vloeistof heeft afhankelijk van welke vloeistof er is gekozen 4-8 uur nodig voor volledige ontwikkeling.

 

Na de tanning :

Wacht minimaal 6 uur met het nemen van een bad of een douche. De spray tan vloeistof krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. Gebruik een milde douchegel en gebruik geen spons of washandje. (Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar zijn dan is dit de bronzer). Dit gaat niet ten koste van je bruine teint. Bij het afdrogen de huid droog deppen, niet wrijven, dit heeft een schurend effect. De eerste uren liever geen make-up aanbrengen, behalve mascara en lipstick. Na de spray tan sessie dien je intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport met een overmatige transpiratie als gevolg, direct na de spray tan, wordt afgeraden. Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtregulerende crème op de gebruinde huid aan te brengen, het beste resultaat krijg je met de whitetobrown body extend. Deze bodylotion houd je net verkregen bruine teint langer vast! De naam zegt het al : Deze lichte crème werkt als een verlenging op je spray tan. Bevat Shea boter en de werkzame stof DHA. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vvvv

spray tan produkten / spray tan verzorging
spray tan bruidsarrangement /spray tan arrangement
spray tan cabine / spray tan op locatie